Битвы Титанов. Форум Фанатов Звёздных Войн

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Битвы Титанов. Форум Фанатов Звёздных Войн » Общее » Вибір гравійного велосипеда

Вибір гравійного велосипеда

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Шукаю пораду щодо покупки свого першого байка. Хочу щось універсальне, що добре почуватиметься як на асфальті, так і на гравії. Чув про бренди як Giant, Trek, але не знаю, як правильно вибрати модель. Чи є особливі характеристики, на які я маю звернути увагу? Бюджет десь до 30 тисяч гривень.

0

2

Вибір гравійника дійсно може бути трохи складним на початку. З огляду на ваш бюджет і потреби, вам слід звернути увагу на кілька ключових аспектів: тип рами (алюміній чи карбон — алюміній буде дешевший), колеса (ширина покришок має велике значення для комфорту на гравії) та трансмісію (з більшою кількістю передач ви будете мати краще впораються з різними умовами). Можливо, вам також варто подивитись на вторинний ринок.

0

3

Так, я читав про важливість широких покришок та кількість передач. Як щодо гальм? Чи варто вибирати гідравлічні дискові гальма замість механічних? Також, чи є різниця між брендами, як на вашу думку? Чи важливі вони, якщо я не збираюсь змагатись, а просто хочу насолоджуватись поїздками?

0

4

LunasBroze написал(а):

Так, я читав про важливість широких покришок та кількість передач. Як щодо гальм? Чи варто вибирати гідравлічні дискові гальма замість механічних? Також, чи є різниця між брендами, як на вашу думку? Чи важливі вони, якщо я не збираюсь змагатись, а просто хочу насолоджуватись поїздками?

Гідравлічні дискові гальма дійсно надають краще гальмування, особливо в мокрих умовах, і вони вимагають менше зусиль для активації, що робить їх ідеальним вибором для гравійних велосипедів. Що стосується брендів, то кожен з них має свої переваги, але я б хотів рекомендувати вам звернути увагу на модель велосипеда Orbea Terra H30 https://veliki.com.ua/ua/goods_orbea-terra-h30.htm яку можна знайти в інтернет-магазині Veliki. Цей байк оснащений легкою алюмінієвою рамою, передовою геометрією для стабільності на будь-якій поверхні, широкими покришками, що забезпечують відмінний комфорт, і гідравлічними дисковими гальмами Shimano для надійного гальмування.

Також ця модель має відмінну трансмісію, яка допоможе вам ефективно керувати велосипедом на різних маршрутах. Загалом, Terra H30 видається кращим вибором у порівнянні з іншими моделями в тому ж ціновому діапазоні, надаючи вам найкращі можливості для поїздок.

https://i.postimg.cc/L6z4f7Wr/image.png

0

Вы здесь » Битвы Титанов. Форум Фанатов Звёздных Войн » Общее » Вибір гравійного велосипеда